Etiket Sonuçları: çocuk bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaa ilçemizde düzenelen kutlama programında katıldık. Kutlama programında öğrencilerimizin seslendirdiği şiirler ve halk oyunları gösterileri ilgi ile izlendi. Çoşkulu bir kutlama görüldüğü çocuk bayramında çeşitli yarışmalarda ödül alan öğrencilierimiz kupa ile ödüllendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103.yılı münasebetiyle okulumuz ve Taşköprü Yatılı Bölge İlköğretim Okulu koordinesinde hazırlanan kutlama program,  Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer Protokol Üyelerinin teşrifleri, ilçe merkezinde bulunan okulların idareci, öğretmen, öğrencileri ve Taşköprü halkının katılımı ile gerçekleşti. Müzik Öğretmeni Esin ÇAKIR yönetiminde hazırlanan 23 Nisan Korosu dinleyenlere çoşkulu anlar yaşatırken, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Semehat ÜNAL rehberliğinde hazırlanan 23 Nisan Resim Sergisi törene renk kattı.