Cultural Interaction with Other Countries

eTwinning

Traditional food of TaşTraditional food of Taşköprü -Bread with meatköprü -Bread with meat

İşbirlikçi çalışma kapsaminda e dergi hazırladık.Öğrencilerimiz yöremize ait geleneksel yemek tarifleri hazırladılar ve Ingilizce olarak anlattılar.Dergi çalışması kapsamında ilçemizde bulunan Pompeipolis Antik Kazı alanını ve Tarihi Kent Müzemizi ziyaret ettik.Kastamonu Nasrullah Camii ve Pompeipolis' i e dergimizde tanıttık.

İsbirlikci calismamiz ve final ürünümüz olan e sergi calismalarimizi tamamladik.İlimizin ve İlcemizin turistik yerlerinin fotograflarını bu sergide yayinladik.

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafindan tasarlanan logo ve poster çalışmlarımız.

Proje ekibindeki ögrenciler kendi yasadiklari mahalleyi ve güzel ilcemizi ingilizce olarak tanittilar.

93 ogrencinin tasarladıgı posterler arasında en cok oyu alarak bir ögrencimizin tasarladıgı bu poster birinci oldu.Bahri Alp Ortaokulu olarak gurur duyduk.

93 ögrencinin tasarladıgı logo calismasinda bu logomuz birinci oldu.(Italya)

Aylık toplantılarımız ile ilgili hazırladığımı bilgilendirme görseli çalışmalarımız

E safety (e güvenlik) günumuzu etkinliklerle kutladık.Öğrencilerimize e güvenligin ne kadar önemli oldugu ile ilgili bilgilendirme yaptik ve  etwinning guvenlik panosu olusturduk.

Ortak urun calismamiz.Projemizde ekipler kurduk ve 2024 yılı takvimi hazirladik.Her gün icin öğrencilerimiz ulkelerini,yasadikları şehri  tanitan bir fotograf yüklediler.Bizim ekibimizde İtalya ve Ordu ilimizden birer okul yer aldi.Ögrencilerimiz online olarak diger öğrencilerle birlikte mart ayını tasarladılar.Bahar mevsimi afisini de olusturdular.

Cultural Interaction With Other Countries - Project Opening Video

Şbt

Takım çalışmamız olan "akrostiş şiir yazma" etkinliğimizi online olarak gercekleştirdik. Ekibimizde Türkiye 'den iki okul ,İtalya'dan bir okul bulunuyordu.Ögrencilerimiz biz ögretmenlerin rehberliginde kendi yasıtları ile İngilizce konuşarak şiirimizin mısralarını tamamladılar.Hem farklı ülkeden yasıtlarıyla tanışmanın hem de İngilizce dilini kullanmanın fırsatını yakaladılar.

Şbt

Proje ortaklarımızla şubat ayı ögretmenler toplantımızı yaptık.Projemizin final calısmalarını plandık. Hazırlayacagımız e-dergi ve e - sergi etkinliklerinde Taşköprü'müzün tarihi,turistik, külturel yerlerini ve yöresel yemeklerini ögrencilerimizle birlikte İngilizce olarak diger ülkelere tanıtacağız.