My Green World - eTwinning

eTwinning

Our students've filled our Project Board with lots of posters, information, pics about e-Safety and Internet Security. They've learned how to be/behave SMART.

Şbt

Öğrencilerimize güvenli İnternet kullanımı ve e-Güvenlik hakkında eğitim verdik. Proje ekibimizle üzerinde İngilizce ve Türkçe bilgiler yer alan afiş, broşür ve görsellerden oluşan e-Safety (e-Güvenlik) Panomuzu oluşturduk. Öğrencilerimize teşekkür ederiz. (15.12.2023)

Şbt

My Green World (Yeşil Dünyam) adlı eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimizin evlerinde yetiştirmeleri için kendilerine hediye edeceğimiz çiçeklerimizden bazıları. Projemizde ana etkinlik olarak öğrencilerimizin evlerinde çiçek/bitki ve evcil hayvan beslemesi, böylece teknoloji bağımlılığını ve dikkat eksikliğini minimuma indirme planlanmaktadır. (13.12.2023)