Etiket Sonuçları: bahri alp ortaokulu

Uluslararası Tales Matematik ve Fen Bilimleri Yarışmalarında Öğrencilerimizden Büyük Başarı.

Eyl

kul Müdürümüz Uğur KEBAPÇI ve Belediyeden Emekli, Okulumuzda VHKİ olarak görev yapan Şerife DİNÇER'in Eşi Cihan DİNÇER Belediye Başkanı Sn Abdullah ÇATAL'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okulumuzda yapılan çalışmalar ve iyileştirmeler, Belediyenin Okullara yönelik çalışmaları ve destekleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Okul Müdürümüz daimi desteklerinden dolayı Sn ÇATAL'a teşekkür etti. (20.09.2023)

Eyl

İlköğretim Haftası Okul Programımızı gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (20.09.2023)

Haz

Bahri Alp Şenlikleri Okulumuz voleybol ve futbol turnuvaları başlamıştır..

2023 Bursluluk Sınavı Başvuru Klavuzu

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi motivasyonlarını arttırmak ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek için Küçüksu Mesire yerinde piknik etkinliği yapıldı. Sonrasında öğrencilerimizle birlikte çevre temizliği yaparak etkinliğimizi sonlandırıldı. Bu güzel gün için öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Psikolog Uğur CEYHAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimizle nefes egzersizleri, sınav kaygısı ve motivasyon çalışmaları yapılmıştır.

May

Okulumuz TUBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında  Anayol Yaya Geçiş Sistemi Projesi ile Samsun Bölge finallerinde yarışmaya hak kazandı. Projemiz Samsun bölgesinden başvuran 1666 projeden ilk 120, Teknoloji Tasarım Alanında başvuran 227 projeden ilk 20, ilimizden başvuran 55 proje arasından ilk 7’ye girmeyi başardı. Robot takımı öğrencilerimiz bölge yarışması proje sunumunu 22 Mayıs tarihinde Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak yaptılar. Öğrencilerimize TUBİTAK2204B final yarışları yolunda başarılar diler, öğrenci ve danışman öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Robot Takımı :

Mertcan YALÇIN   7-C

Muhammed Eymen ERDEN  7-C

Danışmam Öğretmen : İsmail MERCAN

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerimize Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)  kapsamında  okulumuz 6. ve 7.sınıflarından oluşturulan öğrenci grupları ile münazara etkinliği gerçekleştirildi. “Sosyal medyaya günlük azami kullanım sınırı getirilmelidir/getirilmemelidir” konusunun işlendiği münazara etkinliği ile öğrencilerimiz araştırma, farklı konularda fikir üretme, ürettiği fikirleri savunma, fikirler arasında sentez yapma becerilerini ve farklı  düşüncelere saygı duyma değerini kazanırken aynı zamanda keyifli vakit geçirdiler. Kazanan gruba başarı belgeleri ve ödülleri Okul Müdürü Seyfettin UZUN tarafından takdim edildi.

May

"Hayat bir çiçek, her yaprağı değer dolu olan."

ÇEDES Projesi kapsamında Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencilerimize 10 kök değerimiz olan "Adalet, dostluk, dürüstlük, özdenetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik" değerlerini  aşılamak amacıyla çiçek dikim etkinliği yapıldı. Çiçeklerle birlikte 10 kök değerimizin de büyüyeceğini sembolize eden etkniliğimiz öğrencilere değerlerimize karşı duyarlı olmaları gerektiğini öğretti.

May

Çedes Projesi "Emekli Öğretmenlere Vefa" etkinlikleri kapsamında okulumuz Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencileri ile emekli olmuş değerli öğretmenimiz, Sınıf Öğretmeni Betül AKGÜN evinde ziyaret ettik. Ziyaret sonrası çok mutlu olduklarını ifade eden öğretmenimiz, öğrencilerimizle öğretmenlik yaptıkları yıllar boyunca edindikleri tecrübeleri ve unutamadıkları anılarını paylaştılar. Misafirperverliklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

İlçemiz ortaokulları arasında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023 TAŞBİL ONLİNE BİLGİ YARIŞMASI'nda okulumuz yarışmaya katılan 7 okulu geride bırakarak Şampiyon oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında 6 Şubat depreminden etkilenerek okulumuza  nakil gelen öğrencilere Taşköprü ilçemizi tanıtmak amacıyla Kent Tarihi Müzesi ve Pompeipolis Antik Kenti ziyaret edildi.