20. ULUSLARARASI ODTÜ ROBOT GÜNLERİNDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK.

23 Mart 2024 tarihlerinde Ankara'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından gerçekleştirilen 20. Uluslararası ODTÜ Robot Günlerine Bahri Alp Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni nezaretinde hazırlanan ekibimiz AlpLine ve RoboAlp isimli robotları ile yarışmaya katıldı. Turnuvada 5 Ana kategoride 263 robot kıyasıya yarıştı. Çizgi izleyen kategorisinde yarışan ekibimiz, 93 farklı robotla yaptıkları zorlu mücadeleden galip çıkarak Türkiye Üçüncüsü oldular. Bu gururu bize yaşatan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İsmail MERCAN'a, yarışmaya katılan Yabancı Dil Ağırlıklı 5. Sınıf öğrencileri İbrahim Eren AYDIN ve Emir DEMİR başta olmak üzere Robotik Kodlama ekibinde yer alan tüm öğrencilere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

17-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 09:07 - Görüntülenme: 33