Etiket Sonuçları: odturobotgünleri

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet KAPUCUOĞLU ve beraberindeki Şube Müdürleri Mehmet TÜRE ve Özcan ARSLAN  okulumuzu ziyaret etti. 19. ODTÜ Uluslararası Robot Günleri Çizgi İzleyen Kategorisinde başarılı olan öğrenciler ile biraraya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KAPUCUOĞLU bu başarıda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Yarışmaya katılan robotlar ve okulumuz Robotik Kodlama Atölyesinde yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Milli Eğitim Müdürümüz Robotik Takımı öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.

Okulumuzu Robotik Takımı Robotik Kodlama atölyesinde TUBİTAK2204B ve  MEB ROBOT yarışmaları ile ilgili arge çalışmalarına devam etmektedir.