Eyl

İlköğretim Haftası Okul Programımızı gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (20.09.2023)

Eyl

Öğrencilerimizle Taşköprü Şehitliğinde düzenlenen Gaziler Günü etkinliğine katıldık, Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik.

Eyl

Okululumuzda yapılan tören ve yılın ilk zilinin çalması ile 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı başlamış oldu. Öğretmen, Veli ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını, akademik, sosyal ve sportik etkinlikler, yarışmalar, geziler ve aktiviteler ile geçmesini dileriz.

Haz

2022 ve 2023 TEKNOFEST  ve MEB Robot Yarışmalarında derece alan 44 öğrencimiz ve danışmanlıklarını üstlenen 13 öğretmenimiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonun'da  "TEKNOFEST ve MEB Robot Finalistler Buluşma Programı" gerçekleştirildi. Programa okulumuz Robot Takımıda davet edildi. 2022 Sivas Robot Yarışması ve  2023 19.ODTÜ Robot Günlerinde göstermiş olduğu başarılar ve gayretli çalışmaları nedeniyle Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Serkan DEMİRKIRAN tarafından danışman öğretmen ve robot takımı öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

LİNK İÇİN TIKLAYIN

Haz

Bahri Alp Şenlikleri Okulumuz voleybol ve futbol turnuvaları başlamıştır..

2023 Bursluluk Sınavı Başvuru Klavuzu

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi motivasyonlarını arttırmak ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek için Küçüksu Mesire yerinde piknik etkinliği yapıldı. Sonrasında öğrencilerimizle birlikte çevre temizliği yaparak etkinliğimizi sonlandırıldı. Bu güzel gün için öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Etik Günü ve Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano çalışması ve öğretmenler için etik konulu video gösterimi yapıldı.

May

Psikolog Uğur CEYHAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimizle nefes egzersizleri, sınav kaygısı ve motivasyon çalışmaları yapılmıştır.

May

"Sanat güzelliğin ifadesidir bu anlatım söz ile olursa şiir, ezgi ile olursa müzik, resim ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimamrlık olur". M. Kemal ATATÜRK

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi "Şiirlerle Değerlerimiz" etkinliği kapsamında Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencileri 10 kök değerimiz (vatanseverlik, yardımseverlik, sevgi, saygı, özdenetim, dürüstlük, sorumluluk, sabır, adalet, dostluk) ile ilgili duygularını şiirlerle ifade ettiler. Kelebeklerin kanadına kondurdukları şiirleri pano halinde sergilerdiler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz TUBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında  Anayol Yaya Geçiş Sistemi Projesi ile Samsun Bölge finallerinde yarışmaya hak kazandı. Projemiz Samsun bölgesinden başvuran 1666 projeden ilk 120, Teknoloji Tasarım Alanında başvuran 227 projeden ilk 20, ilimizden başvuran 55 proje arasından ilk 7’ye girmeyi başardı. Robot takımı öğrencilerimiz bölge yarışması proje sunumunu 22 Mayıs tarihinde Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak yaptılar. Öğrencilerimize TUBİTAK2204B final yarışları yolunda başarılar diler, öğrenci ve danışman öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Robot Takımı :

Mertcan YALÇIN   7-C

Muhammed Eymen ERDEN  7-C

Danışmam Öğretmen : İsmail MERCAN

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerimize Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)  kapsamında  okulumuz 6. ve 7.sınıflarından oluşturulan öğrenci grupları ile münazara etkinliği gerçekleştirildi. “Sosyal medyaya günlük azami kullanım sınırı getirilmelidir/getirilmemelidir” konusunun işlendiği münazara etkinliği ile öğrencilerimiz araştırma, farklı konularda fikir üretme, ürettiği fikirleri savunma, fikirler arasında sentez yapma becerilerini ve farklı  düşüncelere saygı duyma değerini kazanırken aynı zamanda keyifli vakit geçirdiler. Kazanan gruba başarı belgeleri ve ödülleri Okul Müdürü Seyfettin UZUN tarafından takdim edildi.

May

Üst öğrenim kurumları tanıtımları kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz ile Taşköprü Fen Lisesi ziyaret edildi. Fen Lisesi Okul Müdürü Kenan DEMİR öğrencilerimize bilgilendirmede bulunmuş okulda yer alan atölye ve projeleri tanıttı. Eski öğrencilerimiz Ela BARIN, Hümeyra ALKIN, Zeynep ÇAMYARAN'a okul tanıtımında bizlerle kendi duygu ve düşüncelerini paylaştıkları için teşekkür eder, kendilerini görmekten mutluluk ve gurur duyduğumuzu belirtir, başarılar dileriz.

May

Tubitak 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Yaya Geçişi Uyarı Sistemi projemizle ilk tur elemelerini geçerek bölge finalinde yarışmaya hak kazandık. Samsun bölgesinde başvuran 1666 projeden ilk 20, ilimizden başvuran 55 projeden ilk 7 arasında yer alan projemizin final sunumu 22-23 Mayıs tarihinde proje sorumlusu Robot Takımı öğrencilerimiz tarafından yapılacak.