Taşköprü ortaokullar arasında düzenlenem TaşMat  Matematik yarışmasından başarılı olan öğrencilerimize ve danışman öğretmenimize Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı tarafından plaketleri takdim edildi.

May

İkinci dönem karne notu işlemleri için tüm velilerimiz tarafından dilekçelerin doldurularak okulumuza teslim edilmesi gerekmektedir.  Velilerimiz dilekçeleri okuldan temin edebilir. İsteyen velilerimiz okula gelmeden de okulumuzun e-posta adresine dilekçelerini imzalı bir şekilde taratarak gönderebileceklerdir. Son teslim tarihi 26 Mayıs 2021 Çarşamba günüdür

Okul E-posta : 733388@meb.k12.tr

8.sınıflar için dilekçe örneği

5,6 ve 7. sınıflar dilekçe örneği

May

Okulumuzun resmi instagram hesabı için tıklayınız.

6. Sınıf Öğrencilerimizden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği

El becerilerimle mutluyum projesine katılan okullar tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çevrim içi etkinlik hazırlandı.

Bahri Alp Ortaokulu "El becerilerimle mutluyum" etwinning proje ekibi kendi bayraklarini yaparak bayramlarini kutladilar.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz kutlu olsun.