23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaa ilçemizde düzenelen kutlama programında katıldık. Kutlama programında öğrencilerimizin seslendirdiği şiirler ve halk oyunları gösterileri ilgi ile izlendi. Çoşkulu bir kutlama görüldüğü çocuk bayramında çeşitli yarışmalarda ödül alan öğrencilierimiz kupa ile ödüllendirildi.

Uluslararası Tales Matematik ve Fen Bilimleri Yarışmalarında Öğrencilerimizden Büyük Başarı.

Ara

Atık Pet Şişeler için geridönüşüm potası yaptık.

Ara

Okulumuz 5. ve 6. sınıfı öğrencileri ile birlikte Taşköprü Belediyemizce düzenlenen Kitap Fuarına katıldık. Öğrencilerimiz fuar boyunca hem birbirinden güzel kitapları inceleme ve satın alma imkanı bulurken hem de kıymetli yazarlarımız ile tanışma ve sohbet etme imkanı da yakalamış oldular. Başta Belediye Başkanımız Sn Abdullah ÇATAL olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz. (20.11.2023)

Ara

Kastamonu Okul Sporları Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında Öğrencilerimiz büyük başarı elde ettiler. Serbest ve Grekoromen dallarında yarışan sporcularımız 4 Altın, 4 Gümüş ve 5 Bronz madalya ile döndüler. (04.11.2023)

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mehmet KAPUCUOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet GÖKTAŞ Okulumuzu ziyaret ettiler

Ara

Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen Ortaokullar Arası Şiir Yarışmasında Okulumuz 5/A Yabancı Dil Sınıfı Öğrencilerinden Elfida TEKECİ 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. (02.11.2023)

Ara

Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz Horma Kanyonu, Ilıca Şelalesi (Pınarbaşı) ve Balabanağa Çiftliği (Daday) Gezimizden kareler. (28.10.2023)

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Ülkemiz genelinde düzenlenen ve Okulumuzun da Proje Ortağı olduğu '100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor' adlı eTwinning Projesi kapsamında Okulumuz tarafından 100 adet fidan dikme etkinliği düzenlenmiştir

Kas

Hentbol Antrenmanlarımız Devam Ediyor...

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Koordinesinde gerçekleştirilen Ankara Gezisine Okulumuz Rehber Öğretmeni Duygu KALENDER nezaretinde 12 öğrencimiz ile katıldık.